tisdag 11 augusti 2009

Dagens mellanmål: Svenne-bananer

Banan-battle! Vems svenne-banan-skildring är bättre?
Dorsins stand-up-version eller Promoes sommarplåga?



B1 - Dorsin



B2 - Promoe

7 kommentarer:

MAria sa...

Men Dorsin utantvekan!! Promoe är ju så jävla dryg.

Rivka sa...

Då får jag väl vara lite motsatt och säga att Promoe vinner =) Hade inte hört hela låten innan, bara "Svenne banan, Svenne banan, Svenne banan" i dåliga krogremixar..

Hade du däremot lagt upp något av Betners konststyken så hade det blivit svårare...

Btw, tack för välkomnadet! Det bådar gott =) Hoppas det är bättre än Mkv i Gbg!

B1 sa...

Dorsin

Trueice sa...

Hej!
Du råkar inte ha någon kurslitteratur till salu som ni inte använder längre?
Har fått erbjudande om att köpa begagnat av en gammal bildjournaliststudent, men de böckerna börjar ha några år på nacken. Vet inte riktigt hur stora förändringar det är i nyupplagorna jämfört med vissa som han har.

Åker iväg till Sundsvall nu en för att köpa möbler och tillsammans med hela familjen(fem med mig) tränga in sig i min 22kvadratmeters lägenhet. Undra hur vi ska rymmas att sova allihopa ;)
Kommer att bo i förrådet :)

Tobbe sa...

2-1 till Dorsin alltså? Själv måste jag nog säga att jag också gillar standup-svennebananen lite bättre. Nog för att jag glatt sjunger med till Promoe, men Dorsins Hummus-historia var bean på oxfilépizzan helt enkelt!

Tobbe sa...

Rivka: Klart Sundsvall är bättre än Göteborg ;)

Trueice: Jag har i princip all kurslitteratur från första året kvar. Har dock inte kollat upp vilka böcker jag kan tänkas vilja ha kvar än. Men så fort du kommit på plats på skolan så kommer du märka att våran skolmejl är rena rama blocket för begagnad kurslitteratur! Vill man köpa begagnat brukar det inte vara några problem om man hugger snabbt! :)

Trevligt med flytt! Vilket av förrådethusen ska du bo i då? Själv bor jag på Dalgatan 14.

Trueice sa...

Det låter bra! :) Har köpt två böcker nya, men skulle vara skönt att köpa de andra begagnade. Då ska jag träna mina huggtänder! ;) Jag kommer att bo på Grönborgsgatan 13.