lördag 11 oktober 2008

Leksandslek och läktarvåld

Jag var på hockey igår. Allsvensk hockey. Och oj vad glad jag är att Skellefteå AIK spelar i elitserien. Jag hade faktiskt glömt bort hur dålig kvaliteten är på våran kära andraserie. Det var ju nästan lika tråkigt som att se allsvensk fotboll...

Men visst fanns det ljuspunkter i matchen. Förutom väldigt trevligt sällskap så kunde man givetvis glädjas åt ett antal mål. Elva stycket blev det, tyvärr inte särskilt jämt fördelade mellan lagen. 1-10. Leksand förnedrade Sundsvall.
Sedan så har vi ju den lustiga killen som ensam försökte provocera hela leksandsklacken (som för övrigt var större än hemmaklacken) och höll på att få spö.

Tyvärr fanns det negativa saker också. Några bittra klyktattare började bli våldsamma i sista periodpausen och meddelade att de "skulle visa hur läktarvåld går till". Detta ledde till att snuten ryckte ut med tre-fyra bilar. Vi som stod i bortaklacken blev tvingade att stå kvar och vänta ett bra tag så att alla småfulla sundsvallsgangsters skulle hinna iväg från arenan. Ball!

1 kommentar:

Anonym sa...

Haha. Det var kul att du följde med i alla fall. :)