söndag 5 oktober 2008

Det här håller fan inte!

Ibland är det inte muntert att kolla läget på kontot. Sedan CSN-pengarna trillade in den 25 har dryga tvåtusen på något sett letat sig ut från mitt kontokort och spridits för vinden. Förutom hyran alltså. Som tur var inkasserade jag sommarens semesterersättning samma dag, så jag blir inte bankrutt denna månad i alla fall.

Räknade ihop kvittona i börsen och insåg att det blivit ute-mat fem gånger den här veckan. Nu får det fan bli nudlar och blodpudding i en vecka för att kompensera!

Och hockeymatchen igår var ju en annan oväntad utgift, särskilt då vi köpte de dyraste biljetterna som gick att få tag på. Får byta ut det mot lite gratis allsvensk fotboll för att få budgeten att gå ihop. Synd bara att giffarna suger!

4 kommentarer:

Rickard Björling sa...

Jag har samma problem. I slutet på månaden kan jag leva på en hundring utan problem. När jag lever likadant i BÖRJAN av månaden går det åt tusentals kronor i veckan.

Det är som mysteriet med strumporna i torktumlaren. HELT obegripligt.

Emma sa...

Kikade in här och vill bara lämna lite fotspår efter mig :)

maria sa...

men god utemat var det! iaf när vi var med! =)

Tobias Söderlund sa...

Rickard: Egentligen borde man gå in för å leva på några ynka hundralappar en hel månad och sen leva loppan nästa!

Emma: Lämna fotspår du, men innan du formulerar en kommentar som innebär mer jobb än att trycka Ctrl+V kommer jag aldrig att besöka din blogg...

och Marre: Oooja ^^ Det var nog bara O'learys i lördags som slog det =)