tisdag 16 juni 2009

Morgonens roliga betraktelse

När jag passerade McDonalds på väg till jobbet nu i morse såg jag en kille stå på knä och skrubba golvet. (Gör man verkligen så nu för tiden?) Jag fick askungenvibbar och kunde inte låta bli att tycka lite synd om honom. Det såg verkligen ut som att han slavade där nere på golvet. Men uppenbarligen inte, för på baksidan av hans tröja stod det: "I'm lovin' it!"

6 kommentarer:

barajagjohanna sa...

Haha! Tur att det finns dem som älskar att skrubba golv...

Thomas sa...

Jobb är jobb. Hans jobb är ju inte mindre värt bara för att han måste stå på knä och skrubba golv. Ursäkta om jag framstår som humorbefriad men jag förstår inte varför det är roligt.

barajagjohanna sa...

Men Thomas!

Tobbe sa...

Men Thomas!
Har humorn flytt Norrbotten över sommaren? För att förklara för dig så bestod det roliga i att: han gjorde ett jobb som många inte gillar, och vad det såg ut i synnerhet inte han heller, men att han bara för att han jobbade åt McDonalds var tvungen att ha på sig en tröja där det stod "I'm lovin' it" på...
(I'm lovin' it = Jag älskar det, McDonalds slogan)
Du kan skratta nu.

Johanna sa...

Alltså, nu har jag läst det här inlägget flera gånger och jag tycker fortfarande att det är precis lika kul. Och (förlåt Thomas!!) Thomas kommentar gör det ännu roligare :D (jag har jobbat på donken om det förklarar saken...)

Tobbe sa...

Haha, vad bra att du tycker det är roligt trots att du själv har jobbat där. Då slipper jag undan att framstå som en taskig jävel efter Thomas kommentar ;) Själv tycker jag fortfarande att det är lika kul vad än Pitepajken säger, började småle när jag passerade Donken i morse också :P