måndag 23 augusti 2010

Jimmie "Big Brother" Åkesson

I kväll drog årets valrörelse igång på allvar!
Nåja, varken Fi eller SD kommer väl inte ha några större roller de kommande veckorna, men debatten mellan Gudrun Schyman och Jimmie Åkesson var ett riktigt startskott på den flod av hetsiga debatter som väntar oss.

Flest personpåhopp stod faktiskt den rutinerade räven Schyman för, med uttalanden som: "Du är så okunnig att det är ganska genant att prata med dig om de här frågorna!" och "Du har ett kunskapsförakt som jag tycker är pinsamt."
Kul att höra, go Gudrun!

Det mest intressanta förslaget som lyftes fram var en av Jimmie Åkessons idéer för hur man ska förebygga våldtäkter. Han sa i debatten att: "Vi kan se till att ha kameraövervakning på ställen där det är väldigt vanligt med våldtäkter."
Ännu en anledning att inte rösta på Sverigedemokraterna alltså. För eftersom 60 procent av alla våldtäkter begås i hemmet är det väl där han i första hand borde sätta in övervakning. En kamera i alla svenska sovrum - direktkopplade till FRA. Då får de både lite mer arbetsuppgifter och lite underhållning som jobbförmån! Och den svenska befolkningen kan känna sig trygg.
Alla är nöjda och glada. Not.



Gudrun vs. Jimmie

Inga kommentarer: