tisdag 3 augusti 2010

Inception - se den!

The Shawshank Redemption och The Godfather är de enda två av världens alla filmer som ligger före Inception på IMDB:s topplista. Det säger en hel del. Jag tänker inte diskutera om den är värd denna pallplacering eller försöka beskriva den upplevelse och de känslor som filmen gav mig. Jag tänker kort och gott bara komma med en liten uppmaning: Se den!

5 kommentarer:

Sheena / Rockho sa...

Vill verkligen se denna film, men jag är supersnål och tycker bio är ruskigt dyrt så väntar på att ngn vän ska köpa hem den som dvd då den väl släpps ;).

Jag ser fram emot som fan att få komma igång med studierna på bildjourn! Men dock tyvärr inte fixat boende än, nej. Har kollat runt lite men verkar endast finnas sambo-boende, och jag känner ju ingen i S-vall eller av mina blivande klasskamrater. Du kanske har tips?

Sheena / Rockho sa...

Hmm.. så jag är illa tvungen att punga ut massa cash för att se en film på bio trots allt? Ska överväga tanken, haha.

Ja jag har hört att det ingår ngn slags bostadsgaranti, men jag antar att det är sambo-boende dom menar då. Vilket jag inte är sådär jättetaggad på. Men samtidigt - jag tar vad jag får, och det vore ju awesome att ha något nu i dagarna då insparken kickar igång. vilket är på lördagen den 28:e va? Kanske får skaffa mig temporärt boende under en vecka o sedan flytta in i sambo-boende.

Sheena / Rockho sa...

Till jul?! Vafan. Äh, den som väntar på något gott..

Jo då, jag har fått de papprena som han Hassel har skickat ut. Tack vare dom jag faktiskt insåg att jag otroligt nog faktiskt var antagen till bildjourn. Så jag hoppas ju på att kunna vara med på alla dess aktiviteter nollningen och insparken innebär!

Haha, det är ju självfallet att det ska vara knas och problem med boende då jag väl ska börja studera igen! Jag ska ringa runt lite imorrn och kolla vad jag kan komma över för jag bör ju fan vara på väg att flytta inom kort, helst innan nollningen kickar igång. Får du nys om något så hojta gärna till!

Thomas sa...

Värt att notera är dock att Toy Story 3 ligger på topp tio och att Wall-E låg etta en gång i tiden. Inception lär nog halka ner några placeringar på IMDB. Men, får nog pallra mig på bio och se Leo in action.

För övrigt så blir jag förvirrad av de tre föregående kommentarerna. Är det två personer som pratar med varandra i samma kommentar eller? :p

Tobbe sa...

Jo, jag tror också att filmen lär tappa några placeringar, men den har ändå hunnit få så pass många röster redan att den borde ha en ganska stabil topp-10-placering säkrad ett tag framöver i alla fall.

Haha, näe, det är sammma person som ligger bakom alla tre kommentarerna, mina svar finner du i vederbörandes blogg ;)