måndag 10 november 2008

Skippa scoopen, Sandebäck!

Det här är just nu toppnyheten från Allsvenskan på aftonbladet.se. Och det skulle ju vara en bra nyhet - om den var sann. "Chockbeskedet" är att Viktor Elm, en av allsvenskans absolut bästa spelare (här även kallad "tjuven"), tog med sig bucklan hem efter guldfesten.

OCH?!?

Tanken är väl att spelarna ska få leka runt med pokalen ett tag. Även om alla tre bröderna Elm beslutar sig för att försöka gang-banga Lennart Johanssons pokal på fyllan så tycker jag inte det ska bli en nyhet. Så länge den inte är borta eller stulen på riktigt skiter jag fullständigt i vad smålänningarna pysslar med inatt.

Det är Ulrik Sandebäck, en av aftonbladets (faktiskt ganska hyfsade) spelexperter som står för "avslöjandet" tillsammans med den fantastiska fotografen Jimmy Wixström. Nu sjönk båda en smula i mina ögon. Näe Ulrik, skippa scoopen och håll dig till oddssidorna!

Edit: Wixström gör hittepå-nyheten till en följetong.

2 kommentarer:

Anonym sa...

EN sak konstaterar jag. Den fick tre bloggare att bli så engagerade att de skrev en blogg om det. Men resterande bloggare tog emot beskedet med tystnad.... Eller kanske inte ens läste det hela ;-)

Mooney sa...

Det är ju för fan allsvenskan.