onsdag 22 juli 2009

Newton uppfann inte graviditeten

... men däremot så upptäckte han gravitationen.

Och hans teorier borde faktiskt stämma med tanke på hur ohyggligt svårt det kan vara att förflytta sin kroppstyngd från liggande till upprät position ibland på morgonen. Men efter några stapplande steg till badrummet är det däremot lätt att börja tvivla. För när håret snarare letar sig upp mot himmelen istället för ner mot marken, och verkligen vägrar lägga sig, ja då känns det som att herr Newton kan ta sitt äpple och stoppa upp det någonstans där solen aldrig lyser.

För om det mot förmodan inte skulle bero på att mitt hår befinner sig i tyngdlöst tillstånd, ja då har jag helt gått miste om att det har släppts Viagratabletter för håret!

2 kommentarer:

Rickard Björling sa...

Du känner väl till gravitationskraftens nära samarbete med evolutionsteorin?

Djur som föll uppåt, kunde inte stanna kvar och fortplanta sig på jorden. Samma sak med djur som föll neråt, men var på undersidan av gjorden, och djur som föll åt sidan. Jorden är ju rund.

De djur som överlevde var de som stannade kvar på jorden, och därmed kunde fortplanta sig.

Men eftersom ditt hår sitter fast på dig, och förmodligen väger mindre än din kropp, KAN det falla uppåt utan att lämna jorden.

Där har du förklaringen!

Tobbe sa...

Jo, jag har hört talas om den där teorin, dock aldrig sett någon forskare som velat skriva under den med sitt namn, hm...

Menmen, tack återigen för en suverän förklaring i en bloggkommentar! ;)