lördag 9 maj 2009

Korr-idåren

Snart är årets andra nummer av vårt studentmagasin Kåridåren färdigställt. Vilket innebär att hela helgen är vigd åt korrekturläsning, finslipning och panikredigering. Efter typ sju timmar gav vi upp för dagen. Men i morgon tar vi nya tag med korret, då ska allt nämligen bli klart!

Som sportredaktör är jag faktiskt lite stolt. Andra numrets sportsidor kickar rumpa jämfört med första numret - som jag i och för sig också var jävligt nöjd med!

Nytt för det här numret är att Kåridåren har blivit B-post tidning. Så alla Sundsvallsstudenter kan vänta sig finfin läsning hem i brevlådan när den är tryckt och klar!

2 kommentarer:

Emil sa...

Ni verkar ligga jämsides med oss i tidningsarbete, vi jobbar också med andra numret. Kalmars studenttidning Shick förväntas gå i tryck på måndag eller tisdag. Nu har vi äntligen fått ordning på ekonomin och funderar på att utöka upplagan från 500 till 750 exemplar. Men det är tråkigt att det är så svårt att få folk att skriva något, väldigt få som har motivation till något utanför studierna. Tyvärr har detta gjort att andra numret kommer att bli betydligt sämre än det första, åtminstone rent innehållsmässig.

Det vore kul att jämföra de båda studenttidningarna, har du möjlighet att skicka Kåridåren som pdf-fil?

Tobbe sa...

Förhoppningsvis kommer våran hemsida igång under nästa vecka, annars ska jag försöka få tag på första och andra numrets pdf:er åt dig. Vill ju ha dem själv också ;)