onsdag 8 september 2010

Pluggpaus

Efter att i ett antal timmar ha legat och läst om hur ekonomiska teorier kan tillämpas på dagens medielandskap (givetvis författat på krånglig, akademisk engelska) är det lätt att tappa livslusten en aning. Nåja, åtminstone pluggmotivationen. Och eftersom den alternativa sysslan, diskbergsdemolering, inte heller kändes särskilt lockande hittade jag på något helt annat i stället ...

Och orginalet såg ut så här.

3 kommentarer:

Sheena / Rockho sa...

Underbar bild! Men inte underbart att du måste plöja igenom tråkig litteratur. Och jätte, jättetråkigt att jag kanske också måste göra det om två år?

Anonym sa...

Legendarisk bild(i båda vers.), till ett legendariskt album!
De måste vara en större stolthet än AIK va? ;)

Tobbe sa...

Sheena: Trots att vi har tusentals sidor på engelska i den här kursen känns det ändå inte så farligt. Några böcker kan man välja bort och sen är det en hemtenta, så man behöver ju inte plugga in allt på samma sätt som för en salstenta iaf :) Men framförallt så håller man nog ut för att ljuset i tunneln börjar närma sig nu ;)

Erik: Haha, vissa kanske tycker det, men personligen håller jag tigerränderna högre ;) Men när det där albumet släpptes var ju AIK allt annat än heta, så då kan det mycket väl ha varit tvärt om! :)