lördag 18 september 2010

Alternativa valaffischer: (M)

Då var det bara ett parti kvar. Sveriges enda arbetarparti. Haha! De där moderaterna gör nästan det hela lite för enkelt alltså. Jag undrar hur många som blir förvirrade när de står där i vallokalen i morgon och inser att de enda valsedlarna med ordet "Arbetarepartiet" på faktiskt är sossarnas. Det känns nästan som om Fredrik Reinfeldt är less på sitt jobb när han propagerar för att man ska rösta på Sveriges enda arbetarparti.

Nu är det ju inte bara socialdemokraternas namn (och vissa väljare) som moderaterna har stulit. Politiken som man förmedlar utåt har blivit mer vänstervriden, även om resultatet av den fortfarande är klart åt höger. Moderaterna har även i sin kampanj rakt av kopierat utseendet på ett antal gamla socialdemokratiska valaffischer och satt sin logga på. Och har inte Reinfeldt mer och mer börjat bete sig som Göran Persson? Näe, jag tycker det var bättre på den tiden som de faktiskt var ärliga med att de tog från de fattiga och gav till de rika.

Därför slår jag nu tillbaka med samma mynt och använder mig av moderaternas egna affisch-layout till deras alternativa valaffisch (med undantag för den lilla reinfeldtska härmapan uppe i hörnet)!


En dag kvar till valet!

Inga kommentarer: