tisdag 8 juni 2010

IQ-fiskmus?

Johanna har det inte alltid så lätt här i livet. Ibland är hon lite förvirrad och säger konstiga saker. Det gör väl i och för sig de flesta då och då, och det är i sig inte särskilt farligt - men när man har en pojkvän som gärna skriver lite om det på sin blogg blir det kanske lite värre...

Med rubriken vill jag absolut inte påstå att det är Johanna som har ett IQ i nivå med en "fiskmus". Dock blev det lite roligt när hon med det uttrycket försökte dumförklara någon. Det slog liksom tillbaka lite. Och det här med djur verkar inte vara helt enkelt. I dag när vi passerade ett gäng hästar utbrast hon: "Titta kossor!"

Kanske börjar hon bli lite gammal och gaggig. Men inte lika gammal som hon själv tror. I förrgår konstaterade hon nämligen att "om 30 år är jag nästan 90".

Nåväl, vi har haft mycket annat att tänka på i helgen när vi varit i Göteborg (till exempel: hur funkar spårvagnarna, vilket är det bästa sättet att underhålla en sjumånaders bebis och vilka åkturer är roligast på Liseberg) - så några felsägningar är väl förlåtna i tankebruset. Men roligt var det!

Inga kommentarer: